Koreograf, instruktør & magedanserinne

Opplev en ekte magedanserinne og bli med inn i orientalismens fortryllende verden!

 

Shireen skreddersyr underholdning, kurs og opplevelser til din begivenhet og bookes til ulike eventer landet rundt. Magedans er spennende, forlokkende og gøy – Strø glitter på hverdagen med østens mystikk!

Om Shireen

BAKGRUNN

Shireen har jobbet som koreograf og instruktør innen ulike dansestiler i en årrekke og er en av norges ledende magedanserinner.
I tillegg til å undervise og opptre er hun også festarrangør og DJ og med sin bakgrunn som make-up artist og designer, kan hun også leies inn som sminkør og dekoratør til temafester. Hun driver STUDYO i Oslo og holder helgeworkshops/opptrer i regi av danseglade rundt om i landet. Shireen har danset hele livet og i 1998 begynte hun med magedans. Hun har flere stilarter på sitt repertoir og har gjort scenen til sin hjemmebane hvor hun høster stor jubel fra publikumere og oppdragsgivere. I over 15 år har hun vært fast danser på Habibi cafe i Oslo hvor hun opptrer ukentlig.

Lær deg magedans med Shireen på STUDYO!

Trykk for detaljert kursplan

 

 

MAGEDANS TIL DITT ARRANGEMENT

Shireen er kjent for sin varme utstråling og sitt store publikumstekke og har lang erfaring med opptredener i forskjellige sammenhenger- alt fra TV til private fester. En magedansopplevelse kan være den perfekte gaven til den som "har alt", eller som et forfriskende og overraskende element på din fest! Med eller uten et minikurs for gjestene er dette et morsomt og populært innslag på festen, utdrikningslaget eller julebordet. Lengden på innslaget, dansestil og kostymer tilpasses dine ønsker. Man kan også velge mellom solo- og gruppeopptredener. Ta kontakt for spørsmål vedrørende ditt event!

 

HVA ER MAGEDANS?

Magedans er en samlebetegnelse for dansestiler fra midtøsten og nord-Afrika med inflytelse fra 50-tallets Hollywood og beskrivelser gjort av oppdagelsesreisende til Egypt. Vi forbinder dansen med 1001-natt og Ali Baba og ser for oss dansende prinsesser i glitrende kostymer som trollbinder sitt publikum med smektende hofter og vakker musikk. Som treningsform er magedans en skånsom måte å styrke kroppens små og store muskler på, et redskap til å utvikle femininitet og en ypperlig kondisjon- og koordinasjonstreningsagent. Og best av alt: Det er utrolig gøy!

 

 

 

Ønsker du magedans til en spesiell anledning?

Ta kontakt for mer informasjon her

 

 

Let´s shimmie!

magedanser i oslo magedans oslo magedans til utdrikningslag magedans til fest bellydance bellydancer magedans magedanser magedanserinne magedans mage dans dansekurs magedansekurs magdansere magedansegruppe magedanser sirin shirin shireen sirin jålefin magedanserinne oslo norge tyrkia